Skip to content Skip to footer
Karijera u ODM Collections

Pridruži se našem timu

Kompanija može biti uspešna samo ako su ljudi u njoj uspešni. Stoga nastojimo da zaposlimo, razvijemo i zadržimo najbolje ljude, kao i da stvorimo prijatno i podsticajno radno okruženje, koje će sve nas motivisati da pružimo svoj maksimum u svakodnevnom radu.

Savesnost, istrajnost, inicijativa i entuzijazam u obavljanju poslova je ono što očekujemo od naših zaposlenih. Negujemo timski rad, a podržavamo otvorenost i prilagodljivost pojedinaca i njihovu spremnost da sopstvene interese stave u sinergiju sa interesima kompanije.

slika za karijeru 1 odmc
slika za karijeru 2 odmc

Gradimo uzajamno poverenje

Politika zapošljavanja u našoj kompaniji se zasniva na načelu jednakih šansi. Stručnost i sposobnost su jedni od ključnih faktora pri odabiru kandidata. Negujemo principe multikulturalne raznolikosti i verujemo da ta raznolikost može doneti prednosti u poslovanju jednog tima.

Ukoliko i vi imate želju da nam se pridružite i postanete deo našeg tima, pozivamo vas da se prijavite putem online kontakt forme. Dostavljeni podaci će biti korišćeni isključivo u cilju pronalaženja potencijalnih kandidata za slobodna radna mesta. Kada se bude ukazala potreba za radnim mestom koje odgovara vašim kvalifikacijama, iskustvu i interesovanjima, kontaktiraćemo vas i uključiti u proces selekcije.

Odm collections

Prednosti rada u našem timu:

Započni svoju karijeru u dinamičnom okruženju i postani deo našeg tima.

  • Sticanje iskustva i veština
  • Učimo vas na praktičnim primerima kako do uspeha
  • Profesionalna komunikacija i usmerenost ka klijentu
  • Analitički pristup i sagledavanje sveobuhvatnog procesa naplate
  • Poslovna primena savremenog softvera i inovativnih tehnoloških rešenja
Lideri u regionu

ODMC posluje u 6 jurisdikcija na zapadnom Balkanu - Srbiji.

Created by Offmars ©

Go to Top