Preuzmite našu brošuru za više informacija - BROŠURA

Karijera

Karijera u ODM Collections

Kompanija može biti uspešna samo ako su ljudi u njoj uspešni. Stoga nastojimo da zaposlimo, razvijemo i zadržimo najbolje ljude, kao i da stvorimo prijatno i podsticajno radno okruženje, koje će sve nas motivisati da pružimo svoj maksimum u svakodnevnom radu.
Savesnost, inicijativa i entuzijazam u obavljanju poslova je ono što očekujemo od zaposlenih. Negujemo timski rad, a podržavamo otvorenost i prilagodljivost pojedinaca i njihovu spremnost da sopstvene interese stave u sinergiju sa interesima kompanije.
Politika zapošljavanja u našoj kompaniji se zasniva na načelu jednakih šansi. Stručnost i sposobnost su jedni od ključnih faktora pri odabiru kandidata. Negujemo principe multikulturalne raznolikosti i verujemo da ta raznolikost može doneti prednosti u poslovanju jednog tima.
Ukoliko i Vi imate želju da nam se pridružite i postanete deo našeg tima, pozivamo Vas da se prijavite putem On-Line kontakt forme. Dostavljeni podaci će biti korišćeni isključivo u cilju pronalaženja potencijalnih kandidata za slobodna radna mesta. Kada se bude ukazala potreba za radnim mestom koje odgovara Vašim kvalifikacijama, iskustvu i interesovanjima, kontaktiraćemo Vas i uključiti u proces selekcije.

Sticanje iskustva i veština

Učimo Vas na praktičnim primerima kako do uspeha.
Profesionalna komunikacija i usmerenost ka klijentu
Analitički pristup i sagledavanje sveobuhvatnog procesa naplate
Poslovna primena savremenog softvera i inovativnih tehnoloških rešenja

Želite da se pridružite ODMC timu?